Vergoedingen

Vergoedingen worden door ons berekend aan de hand van de zending. Alleen de merken en typen die op onze vergoedingenlijst staan komen voor vergoeding in aanmerking, als de totale waarde meer dan ons minimum inleverbedrag (€20,=) bedraagt. Hervulde cartridges komen helaas niet voor vergoeding in aanmerking en kunnen ook niet worden ingeleverd. Bij mobiele telefoons moet het scherm nog oplichten en ze moeten netwerkontvangst hebben. De telefoons mo gen ook niet voorzien zien zijn van een toegangscode! Houdt u rekening met een minimum inleverwaarde van € 20,= Zendingen met een waarde die lager ligt dan € 20,= zullen niet worden vergoed.

?

Hoe lever je in?

1

Zijn de lege cartridges originele cartridges?

2

Staan de cartridges op de vergoedingenlijst?

3

Stuur de cartridges op of laat het ophalen.

4

Creditnota + geld ontvangt u binnen 2 weken.

Vergoeding voor het goede doel

De vergoedingen die u ontvangt voor de lege cartridges kunt u ook aan een goed doel schenken. U kunt de gegevens van het goede doel aan ons doorgeven, zodat wij het direct aan hen kunnen overmaken. U mag de vergoeding natuurlijk ook zelf aan het goede doel overmaken. Bij ons is de opbrengst voor het goede doel in ieder geval het hoogst.

Als u de lege cartridges en oude mobiele telefoons zo zorgvuldig mogelijk verzendt, voorkomt u schade tijdens het transport, waardoor de vergoeding voor de zending maximaal is. Let op! De minimale inzendwaarde is 20 euro conform de vergoedingenlijst.